Wachtdiensten

 

Als je dringend geneesmiddelen nodig hebt op zon- en feestdagen of buiten de normale openingsuren kan je terecht bij de apotheek van wacht. De apotheken van wacht kan je hier terugvinden :

  • Aan de gevel van elke apotheek
  • Op onderstaande kaart
  • Op de website Apotheek.be
  • Via het betalend nummer 0903 99 000 (1,5 €/minuut)

 

Apotheken

Tik uw vertrekadres in of klik op de kaart.

Tijdens de wachtdienst wordt er een wachtdiensthonorarium aangerekend voor de aflevering van producten zonder voorschrift. Je kan die toeslag gemakkelijk vermijden door aankopen die niet echt dringend zijn tijdig te doen of uit te stellen. De apotheek van wacht is in principe enkel bedoeld voor de aflevering van dringende medicatie, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7.

Zowel voor uw als voor onze veiligheid gebruiken we 's nachts een doorgeefluik waarlangs u uw voorschrift kan deponeren en u ook uw nodige medicatie ontvangt. Via een parlofoon wordt u het apothekersadvies voor de benodigde geneesmiddelen meegegeven. De bel en het doorgeefluik bevinden zich links van de automatische inkomdeur in de inkomhal. Hier staat u beschut tegen eventuele regen en wind. Vergeet zeker uw eID-kaart niet en zorg er best voor dat u met cash geld kan betalen.

 

Klik op onderstaande links voor de wachtdiensten van :

 

Telefoonnummer huisartsenwachtpost Antwerpen-Zuid (wachtkring Antwerpen-Kiel, Hoboken, Wilrijk) : 03/828.09.09

Buienradar