Aanbod op maat van onze klanten

 

Voorraadkast Gamma

Voor bepaalde productgroepen zoals verzorgingsproducten is het beschikbare aanbod zo uitgebreid dat het onmogelijk is om alle merken in huis te hebben. Wij selecteren dus bepaalde huismerken waarvan we dan het volledige gamma aanbieden.

Niettemin kan je elk denkbaar product dat via apotheken verkocht wordt ook bij ons verkrijgen. Wens je dat we bepaald product voor jou steeds in voorraad hebben, dan volstaat een eenvoudig verzoek. Voor onze vaste klanten passen wij ons gamma graag aan zodat we je steeds van dienst kunnen zijn.

 

Voorraad

Er is in de apotheek een grote voorraad geneesmiddelen en verzorgingsproducten aanwezig. Niettegenstaande ons grote aanbod, kan het toch gebeuren dat wij een bepaald product niet in voorraad hebben :

  • De laatste jaren komen er steeds duurdere geneesmiddelen op de markt (100€ en meer). Vanzelfsprekend trachten wij onze voorraad dure geneesmiddelen te beperken, zeker wanneer ze maar af en toe voorgeschreven worden. Wij worden echter verschillende keren per dag bevoorraad, zodat producten niet in voorraad toch nog dezelfde dag bezorgd kunnen worden.
  • Door de contingenteringspolitiek van de farmaceutische producenten kunnen bepaalde geneesmiddelen tijdelijk nergens meer verkrijgbaar zijn.

 

Bestellingen

Wens je 100% zekerheid, bestel je producten dan op voorhand. Wij reserveren deze dan voor jou. Je kan producten op verschillende manieren bestellen :

  • in de apotheek
  • via telefoon : 03/256.35.51
  • via e-mail :
  • via deze website : klik hier
  • via onze postbus : in de brievenbus links van de inkomdeur (brievenbus in het wachtkastje) kan je bestellingen en/of voorschriften posten tijdens de sluitingsuren

 

Levertijden

Onze voornaamste groothandels zijn Belmedis, met een filiaal in Hoboken en Febelco, met een filiaal Wijnegem. Wij plaatsen meerdere malen per dag een bestelling bij de groothandel om onze voorraad op peil te houden. Tot ongeveer 1 uur vóór de leveringsronde (3x per dag) kunnen wij nog bijbestellingen plaatsen. Wanneer je een bepaald product wenst dat niet niet voorradig is, plaatsen wij dus dadelijk een bijbestelling en is het product in principe nog dezelfde werkdag of een werkdag later voor jou beschikbaar.

Soms gebeurt het dat een minder courant artikel moet doorbesteld worden bij een ander filiaal van de groothandel. Dan kan het gebeuren dat het product pas 1 of 2 leveringen later, of dus de volgende werkdag in onze apotheek toekomt. Producten die zelfs bij de groothandel niet voorradig zijn, moeten bij de producent besteld worden. Afhankelijk van de producent kan dat enkele dagen duren. Sommige leveringen gebeuren rechtstreeks via de post of een koerierdienst, andere ontvangen we via de groothandel van de producent.

Buienradar