Paravet

 

paravet baasje 1Help je huisdier om gezond te blijven

Je trouwe viervoeter verdient elke dag de beste zorgen. Daarom biedt Paravet een totaalassortiment aan geneesmiddelen en gezondheidsproducten om kleine kwalen makkelijk zelf thuis aan te pakken en je hond of kat in topconditie te houden. Alle producten zijn grondig getest en geëvalueerd om er zeker van te zijn dat ze veilig én doeltreffend zijn. Ze zijn bovendien makkelijk in gebruik.

Lees meer...

Kerstmis, een nachtmerrie voor onze poezen ?

 

Feestkat

De feestdagen naderen met rasse schreden... en wie feest zegt, zegt lawaai: gesprekken, lachen, muziek, gasten en soms zelfs vuurwerk! Hoewel dit voor ons een geweldige tijd is, is dat niet altijd het geval voor onze kattenvrienden. Sommige katten kunnen goed tegen het lawaai en de drukte en delen soms zelfs in de feestvreugde, terwijl andere banger van aard zijn en het zien als een verstoring van hun leefomgeving.

Lees meer...

Dieren mee op reis

 

kat_op_reisDe vakantie komt nu eindelijk snel dichterbij en sommigen hebben het plan opgevat hun gezelschapsdier mee te nemen. Een goed idee... onze kleine vrienden zullen zich bij ons immers beter voelen dan alleen thuis of in een pension! Maar reizen met een dier moet grondig voorbereid worden.

Lees meer...