Wachtdiensten

 

Op zon- en feestdagen en buiten de normale openingsuren is de apotheek gesloten. De apotheek van wacht levert dan uw dringende geneesmiddelen. Opgelet : wij zijn steeds open op zaterdag !

Dagwacht van 9u tot 22u. Zie onderstaande kaart of dienstregeling uitgehangen aan gevel van elke apotheek.

Nachtwacht na 22u. Dienstregeling enkel per telefoon : telefoneer naar 0903 92 248. Geheugensteuntje : de cijfers 92248 komen overeen met de letters WACHT op uw telefoontoetsen.

 

Apotheken

 

Zowel voor uw als voor onze veiligheid gebruiken we 's nachts een doorgeefluik waarlangs u uw voorschrift kan deponeren en u ook uw nodige medicatie ontvangt. Via een parlofoon wordt u het apothekersadvies voor de benodigde geneesmiddelen meegegeven. Vergeet zeker uw SIS-kaart niet ! De bel en het doorgeefluik bevinden zich links van de automatische inkomdeur in de inkomhal. Hier staat u beschut tegen eventuele regen en wind.

 

Tijdens de wachtdienst wordt een wachtdiensthonorarium aangerekend. Dit honorarium kan echter door uw ziekenfonds worden terugbetaald indien de betreffende geneesmiddelen gecatalogeerd zijn onder de terugbetaalbare geneesmiddelen. Tijdens de nachtwacht is betaling enkel mogelijk in cash geld.

 

Klik op onderstaande links voor de wachtdiensten van :

 

Telefoonnummer huisartsenwachtpost Antwerpen-Zuid (wachtkring Antwerpen-Kiel, Hoboken, Wilrijk) : 03/828.09.09